Ny Site – KONSULTSTADARNA.se – logo, webbplats, webbdesign

I Nacka, utanför Stockholm, finns Konsultstädarna AB, ett städföretag med en mycket driven och engagerad ägare. Företaget har funnits sedan 2002 och har haft en stadig utveckling. Förutom städning utför man även en rad andra tjänster.

Uppdraget för EAD var från början att flytta hemsidan från ett webbhotell till ett annat men efterhand kom vi fram till att vi även skulle göra en ansiktslyftning av både logotype och hemsida. Det hade sett likadant ut ända sedan starten. Så vi jobbade fram ett förslag med en ny logotype som ändå skulle vara snarlik den gamla. Därefter tog vi fram en enkel form för den nya hemsidan. Målet var att uppnå enkelheten för framtida uppdateringar och att ge hemsidan ett modernt och ”städat” yttre samt ett sökoptimerat innehåll.

Snabbare WordPress Hemsida

En strävan från oss är alltid att skapa webbplatser som är snabba att ladda. Dels för att besökare sällan har tid eller lust att vänta på innehåll som tar för lång tid att hämta. Dels också för att det premieras av sökmotorer som t ex Google och Bing.

Enkla medel för att skapa en snabb hemsida i WordPress är:

  • Använd ett bra tema som inte innehåller onödig kod
  • Överdriv inte antalet bilder
  • Komprimera dina bilder så att de inte blir för tunga
  • Anlita ett bra webbhotell som har snabba servrar
  • Använd så få plugins som möjligt

Resultatet hittar du här

KONSULTSTADARNA.se