Ny Site – BROKENDOLL.com – design och struktur

EAD har, i samarbete med Design C/O, skapat en ny webbplats som primärt ska fungera som portfolio för referensuppdrag på Brokendoll i Stockholm. Betydande fokus på design och i vanlig ordning en tydlig struktur för både besökare och dem själva.

Brokendoll är ett talangfullt och disciplinerat gäng som består av bland annat animatörer, producenter, regissörer och fotografer. En stor del av deras uppdrag finns i dataspelsindustrin där man tar fram visuella indentiteter och trailers för kommande dataspelslanseringar. Minecraft, Planetfall Invasions, Crusader Kings för att nämna några.

Rörligt, roligt och tydligt

Den grafiska manualen och en ny logo har tagits fram av Design C/O och målet har sedan varit att skapa ett lättillgängligt innehåll av godbitar från de många uppdrag som Brokendoll jobbat med. En självklar del av vårt arbete var att försöka förmedla den tekniska detaljrikedom och känsla som finns i brokendoll’s arbeten. Tydligt, stilrent och samtidigt med ett eget formspråk som känns attraktivt och uppdaterat.

Snabbare webbplats

Webben innehåller en hel del videos, men för att inte sänka den egna servern har vi lagt videos på Vimeo och sedan lyft in innehållet på siten med dolda knappar och reglage för att minska antalet störande moment.

Gå in och kika på resultatet ↓